make_sort

Bedriftens hjemmeside – Enkelt og nyttig! Få mest mulig ut av din nettside

For at nettsiden til din bedrift skal gi deg best mulig resultat, så er det viktig at både den og du som driver den holder den oppdatert. Det finnes mange metoder som gjør det lett å få ut både bilder og tekst fra noe du er vant til. Det kan kanskje virke skremmende i starten, men det bør ikke være det.

Det som er vanskelig blir utsatt, det lette blir gjort

Vi satser stort på at du som kunde hos oss skal få det enkelt. Samtidig som alt det tekniske og vanskelige blir holdt vedlike. Fokuset ditt må være å få flere kunder via nettsiden, enten det skulle være direktesalg i en nettbutikk, eller at du fremstår godt i forhold til anbudsrunder.

Kanskje det er ansatte som skal på plass i bedriften? Viktigheten av å fremstå godt har aldri vært viktigere. Det første mulige kunder gjør er å sjekke deg opp via mobilen. Det kan være i forbifarten at de hører om bedriften din og tar en rask sjekk, fremstår du da som den rette?

091420 0838 Bedriftensh1

Basisen må på plass. Gode bilder, kort og enkel tekst. Snakker (skriver, sier, viser osv. …) du om deg selv eller hva kunden vil ha?

Whats in it for me?

Uansett hva du driver med, så vil kundene ofte bare vite hva de kan få ut fra det du tilbyr. At du har holdt på lenge og kan vise til referanser styrker oppunder dette om valget står mellom din bedrift eller en annen. Det viktigste er uansett hva du kan tilby.

091420 0838 Bedriftensh2

Rask sjekkliste for din nettside

For å få mest mulig ut av din nettside så kan du se over listen her, har du alt på plass?

  • Nettsiden er mobilvennlig
  • Hjemmesiden er sikker (hengelåsen på plass i nettleseren?)
  • Kundene kan lett nå deg, kontaktinformasjon som chat, epost og telefon?
  • Muligheter for å bli med på nyhetsbrev eller få tilsendt noe som gjør at de husker bedriften
  • Siden fungerer som den skal
  • Den er lett å navigere
  • Referanser og prosjekter er tilgjengelig

Er du lett å nå?

Hvis du har dette på plass er det lettere for en potensiell kunde å bli fulgt opp. Samtidig som de på sin side kan velge den metoden for kontakt som de selv ønsker. Tilgjengelighet er ekstremt viktig.

Hvis du ønsker å høre mer om dette kan du ringe oss, sende en melding i chatten eller legge inn nummeret ditt på førstesiden for å avtale et nettmøte (Coronavennlig), så ser vi om det er en match!?

Facebook
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når