Analyse og statistikk

Få innsikt og forståelse

Google Analytics og Google Webmaster Tools er to gratis verktøy som gir deg nyttig informasjon om nettstedet eller butikken din. Med disse verktøyene kan du få innsikt i hvordan brukerne interagerer med nettstedet ditt, og hvordan du kan forbedre det for å øke synligheten og konverteringsraten.

Graphical chart analysis
Wordpress
Google
PHP
Seo

Ta steget et hakk videre

Google Analytics gir deg nyttig informasjon om trafikk og brukeradferd på nettstedet ditt. Du kan se hvor mange mennesker som besøker nettstedet ditt, hvor de kommer fra, og hva de gjør på nettstedet. Du kan også se hvordan nettstedet ditt presterer på tvers av enheter og nettlesere, og hvordan brukerne interagerer med innholdet ditt.

Med denne informasjonen kan du se hvilke sider som er populære, og hvilke sider som trenger forbedring. Du kan også identifisere muligheter for å øke konverteringsraten, f.eks. ved å levere mer relevant innhold eller en enklere navigasjon.

Google Webmaster Tools gir deg nyttig informasjon om hvordan Google ser på nettstedet ditt. Du kan se hvilke sider som er indeksert av Google, og hvilke søkeord som fører brukere til nettstedet ditt. Du kan også se om det er noen problemer med nettstedet ditt, f.eks. brudd på webstandarder eller sikkerhetsproblemer.

Med denne informasjonen kan du se hvordan nettstedet ditt presterer i søkeresultatene, og hva du kan gjøre for å forbedre det. Du kan også se om det er noen problemer som kan påvirke nettstedet ditt negativt, og løse dem før de blir verre.

Alt i alt er Google Analytics og Google Webmaster Tools nyttige verktøy for å få innsikt i hvordan brukerne interagerer med nettstedet eller butikken din, og hva du kan gjøre for å forbedre det. Hvis du ikke allerede bruker disse verktøyene, bør du vurdere å sette dem opp for å få mer ut av nettstedet ditt.

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når