make_sort

Make Prosessen

Hvordan fungerer det?

Vi lager en løsning for din bedrift som er optimalisert og tilpasset bransjen din, basert på de beste prinsippene for å få kontaktinformasjon fra de som besøker nettsiden din. Samtidig vil nettsiden din basere seg på å lære bort kunnskap til kunden din og bli kjent med bedriften din og de ansatte som faktisk gjør jobben.

Alt det tekniske rundt løsningene tar vi oss av. Det du må lære oss er hva bedriften din er god på, hvilke kunder du vil ha og hva som er de største utfordringene med å få en ny kunde. Vi pakker dette sammen til en løsning som sørger for å engasjere den potensielle kunden og sørge for å få kontaktinformasjonen til kunden for videre markedsføring.

Multiple lightbulb designs
DAGENS SITUASJON OG PRODUKSJON.

M

Vi får oversikt og innblikk i hva dere har gjort av ulike tiltak i bedriften. Sammen finner vi veien videre. Det utarbeides ulike prosesser som gir oversikt og kontroll i tiden som kommer. Utarbeidelse av hjemmesiden starter og vi legger premissene klare for videre samarbeid.
DAGENS SITUASJON OG PRODUKSJON.
VI VELGER PLATFORMER.

A

Når rammene er satt og bestemt i fellesskap, legger vi videre planer og system for hvilke ulike plattformer som passer best for din bedrift. Behov og nødvendighet varierer stort fra bransje til bransje, samt målsetningen som er satt for selskapet. Våre prosesser og programmer gjør at markedsføringen blir oversiktlig og inspirerende å følge med på.
VI VELGER PLATFORMER.
VI SKAPER INNHOLD SOM GENERER KUNDER.

K

Din kunnskap om bedriften og bransjen du holder til i er gull verdt. Erfaringen din fra det daglige virke er det som er interessant for kunden. Hvordan vi formidler dette er et av nøkkelpunktene for å lykkes med sin hjemmeside. Du sitter på all makt, nå er det på tide å bruke den.
VI SKAPER INNHOLD SOM GENERER KUNDER.
KUNNSKAP GIR TRYGGHET OG RIKTIG LØSNING.

E

Fortrinnet som vi sitter på er erfaringen, kommunikasjonen mellom mennesker og formidlingen av denne. Her er det mange som henger seg opp i det tekniske. Det som får deg til målet om økt omsetning og mer fornøyde og trofaste kunder er ikke det tekniske. Erfaringen og de menneskelige relasjonene er det viktigste. Vi hjelper deg å bruke internett på den riktige måten for å skape dette.
KUNNSKAP GIR TRYGGHET OG RIKTIG LØSNING.

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når