Nettbutikk

Netthandel gjort enkelt og dynamisk

Med lang erfaringen innen programmering, webdesign, rådgivning og strategisk tankegang kan vi med sikkerhet si at alt er ivaretatt og gode løsninger blir presentert for våre eksisterende og nye kunder.

Vi har god erfaring med design, drift og vedlikehold av nettbutikker. Betalingsløsninger som gjerne kreves er i dag kredittkort, faktura og Vipps, vil du ha alt hos en betalingspartner?

Time, e-commerce, saving and shopping concept
Wordpress
Elementor
WooCommerce
Seo

Betalingsløsning

På betalingsløsninger så finnes det et hav av muligheter. Skal du ha Vipps? Paypal? Stripe? Nets? Bambora? 

Vi har jobbet med de fleste løsninger, men har gått for en leverandør som kan gi deg det lille ekstra som vi anbefaler. 

Her får du mulighet til å få inn alle betalinger på en leverandør til en lav kostnad på 245,- per måned + 1,95% per transaksjon. Kundene dine kan da selv velge om de ønsker å betale med kortfaktura eller Vipps. Du får uansett pengene dine. 

Videre er det også muligheter for å låne penger til drift etter kun få måneder med salg i nettbutikken, de anslår en sum som du kan få ut som et kortsiktig lån for å sørge for god drift videre.

Frakt

På frakt er det blitt flere valg i Norge. Du har tradisjonelle Posten/Bring og Postnord, men så har det kommet andre leverandører som kan sørge for frakt både kjappere og mer sømløst, men forebeholdt forskjellige steder i landet.

For å få dette til å gå enkelt og smertefritt når volumene blir store er det lurt å gå til innkjøp av pakkseddel skriver, samt ha et system for å skrive ut og holde orden på pakksedler og forsendelse.

Vi kan sette opp og integrere dette for deg, så du kun forholder deg til en portal for dette og kan fokusere på å få pakkene avgårde.

Integrasjon

Det kreves mye for å drive en nettbutikk med et  visst volum i dag, det er mange hatter som skal fylles. Derfor er det en fordel å kunne integrere nettbutikken med kasseløsninger for deg som også driver fysisk butikk eller/og med regnskapssystemet for enklere og billigere regnskapsførsel. 

Fortell oss om ditt nåværende kassesystem og regnskapsprogram så finner vi løsningen for nettopp din bedrift. Tidligere har vi jobbet tett med Tripletex og PcKasse for å nevne de meste brukte.

Markedsføring

Når nettbutikken er på plass, så kan den ikke bare stå i ro. Det blir som å ha et butikklokale med gråpapiret fortsatt på vinduene, uten å vise verden at du eksisterer. Derfor kan du velge en eller begge nedenfor.

Jeg har tid: Om du har tid vil du ha godt av å fokusere på innhold på nettsiden, som kan bli markedsført ut på sosiale medier. Facebook, LinkedIn og Twitter kan bli automatisert hver gang du poster noe, mens Instagram og andre plattformer har litt annet oppsett.

Vi hjelper deg i gang med hvordan du skal skrive for web, fokus på søkeord for din bransje som gir mest resultater i Google og andre søkemotorer og oppmelding av innhold. 

Jeg har penger: Da slipper du bruke mye tid. Vi har mulighet til å levere skrevet innhold, bilder og video om du måtte trenge. Det som trengs fra deg er tider og steder som skal filmes og ta bilder av, samt noen korte intervjurunder om hva dere gjør. Våre innholdsprodusenter kan videre bryne seg på de temaene som dere trenger å vise frem til verden.

Kombiner dette med annonsering på Facebook/Meta og Google så har du både innhold, og besøk på din nettbutikk. Videre kommer konvertering av disse interessentene til faktiske kjøpere.

Produkter & import

Produkter er viktig å få på plass i en nettbutikk. Har du et kassesystem sitter du nok på de fleste produktdata allerede her. Det som gjerne mangler er bilder og beskrivelser, så skal du i gang med nettbutikk er det lurt å begynne å få dette på plass.

Produsenter har også gjerne databanker med informasjon om produkter og leverer dette gjerne over i CSV/Excel og lignende formater. Vi konverterer dette og legger det inn i nettbutikk systemet.

Skal du sette opp dette manuelt så har vi maler for dette som kan tilpasses dersom du har egne behov og informasjon som avviker fra standardprodukter. Det kan være eksterne datablader og lignende som må linkes i tillegg til normal produktinformasjon.

Produktinformasjon er noe av det viktigste i en nettbutikk. Har du dette på plass med gode beskrivelser, kategorier og bilder så er det lite kjøperen lurer på. 

Samtidig gir det muligheter for enkelt å sortere produktene og ha egne sider for kategorier som du ønsker å vise frem.

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når