Push varsler i nettleseren kan gi repeterende besøk og flere kunder

100520_1113_Varslingeri1.png

Slike Push varsler kan du bruke til å markedsføre produkter, nyheter og tilbud direkte til de som følger din brand og firma. Det gjør at de som er interessert vil få varslet rett i nettleseren, uten å måtte innom epost eller andre steder.

Du har sikkert sett varslinger i nettleseren

Slike varsler er som du ser over, en liten rubrikk som dukker opp i nettleseren, uansett hvor de måtte være å surfe. Her får du muligheten til å ha en liten overskrift, en beskrivelse av hva du prøver å nå ut med og lenke til den undersiden som du måtte lede leserne til. Som nevnt kan det være tilbud eller nyheter.

Så hvordan kan du sende ut Push varsler?

For å kunne sende pushvarsler så må du ha installert et system for varslinger på nettsiden din. Det krever at nettsiden din bruker SSL (er en sikker side med kryptering). Har installert noen kodesnutter for å spørre om lov til å sende ut disse varslene. Brukeren får opp dette i sin nettleser når de går inn på siden din. Videre kan de velge å være med eller droppe det. Det blir da laget en tillatelse i nettleseren til brukeren, men det er det kun programmet som vet hvilken nettleser det gjelder.

Deretter kan du lage en sekvens med varslinger på forhåndslagret innhold som for eksempel sendes ut med jevne mellomrom. Litt på samme måte som et epost nyhetsbrev som har en start sekvens med eposter.

Hvis du ikke har en ferdig sekvens så kan du også lage varslinger når du trenger det. Nyheter som skal raskt ut og lignende.

Få flere gjentagende besøk og salg med Push varsler

Begynner du med bruk av varsler i nettleseren så kan du oppnå flere kunder ved at de blir minnet på at du eksisterer. Samtidig som du kan ha en sekvens som viser de forskjellige sidene av bedriften din. Til slutt kanskje du treffer den mulige kunden med noe som er av interesse.

Egen erfaring tilsier at en sekvens med 3 dagers mellomrom de første 30 dagene har stort tilslag på gjentagende besøk og salg.

Ferdige systemer du kan bruke er:

https://subscribers.com/

https://sendpulse.com/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hvordan skape en lønnsom hjemmeside?

Vi har satt sammen en liten ebok til deg i PDF, som du kan laste ned på knappen under. Les den og se om det er noe du kan få nytte av til din nettside!

Er hjemmesiden din mobilvennlig?

Hjemmesider for bedrift | Nettbutikker | Kursportaler | Søkemotoroptimalisering | Nettside

Kontakt oss Blogg Referanser Juridisk informasjon Hjemmeside Nettbutikk

Make Customers 2018 - 2021 | Telefon 33 74 01 50 / 90 95 80 05 | Steinrevet 20, 3290 Stavern, Larvik Kommune, Vestfold-Telemark © All Rights Reserved. Org nr. 921 181 817