make_sort

Push varsler gir repeterende besøk og flere kunder

Slike Push varsler kan du bruke til å markedsføre produkter, nyheter og tilbud direkte til de som følger din brand og firma. Det gjør at de som er interessert vil få varslet rett i nettleseren, uten å måtte innom epost eller andre steder.

100520 1113 Varslingeri1

Du har sikkert sett varslinger i nettleseren

Slike varsler er som du ser over, en liten rubrikk som dukker opp i nettleseren, uansett hvor de måtte være å surfe. Her får du muligheten til å ha en liten overskrift, en beskrivelse av hva du prøver å nå ut med og lenke til den undersiden som du måtte lede leserne til. Som nevnt kan det være tilbud eller nyheter.

Så hvordan kan du sende ut Push varsler?

For å kunne sende pushvarsler så må du ha installert et system for varslinger på nettsiden din. Det krever at nettsiden din bruker SSL (er en sikker side med kryptering). Har installert noen kodesnutter for å spørre om lov til å sende ut disse varslene. Brukeren får opp dette i sin nettleser når de går inn på siden din. Videre kan de velge å være med eller droppe det. Det blir da laget en tillatelse i nettleseren til brukeren, men det er det kun programmet som vet hvilken nettleser det gjelder.

Deretter kan du lage en sekvens med varslinger på forhåndslagret innhold som for eksempel sendes ut med jevne mellomrom. Litt på samme måte som et epost nyhetsbrev som har en start sekvens med eposter.

Hvis du ikke har en ferdig sekvens så kan du også lage varslinger når du trenger det. Nyheter som skal raskt ut og lignende.

Få flere gjentagende besøk og salg med Push varsler

Begynner du med bruk av varsler i nettleseren så kan du oppnå flere kunder ved at de blir minnet på at du eksisterer. Samtidig som du kan ha en sekvens som viser de forskjellige sidene av bedriften din. Til slutt kanskje du treffer den mulige kunden med noe som er av interesse.

Egen erfaring tilsier at en sekvens med 3 dagers mellomrom de første 30 dagene har stort tilslag på gjentagende besøk og salg.

Ferdige systemer du kan bruke er:

https://subscribers.com/

https://sendpulse.com/

Facebook
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når