make_sort

Guide: 108 Nyheter/bloggpost ideer på 15 minutter

108 content ideer på 15 min til blogg og nyheter på din hjemmeside

Innhold eller content om du vil er krevende å skape. Du skal ha de kreative egenskapene på plass hele tiden. Eller?

Om du ofte står fast og ikke vet hva du skal legge ut av nyheter og relevant informasjon til dine kunder på nettsiden din så kan denne metoden være noe for deg.

Her vil du raskt og enkelt skape 108 unike ideer til innhold som du kan skrive om eller lage video om for potensielle og eksisterende kunder.

Innhold og content er viktig – Så mye som mulig

Innholdet på nettsiden din bør være tilpasset det du driver med så både kundene og Google lett skjønner hva nettopp det er.

Vi starter derfor med å lage en hovedkategori, det kan være en av produktene eller tjenestene dine. Eller firmanavnet ditt.

Deretter lager du to streker ut fra denne boblen og lager to nye bobler. Her skriver du «Hva trenger kunden å vite?» og «Hva vil kunden ha?». Den første så er det spesifikke kunnskaper som du innehar som kunden gjerne ikke er bevisst på. Det kan være så mangt, men i vårt tilfelle så er det ikke alle som vet at de bør oppdatere nyheter, ha nettsiden sin responsiv og satse på SEO.

100720 1227 Guide108Nyh1

Den andre kategorien beskriver det kunden kommer til deg for å få ordnet. I vårt tilfelle er det nytt design og få en enklere nettside å oppdatere.

Andre eksempler kan være en rørlegger som har en kunde som vil ha nye fliser, badekar og bedre luft på baderommet. På den andre siden så kommer ekspertisen din inn. Hvordan kan dette best løses, hva må på plass, hva er lovpålagt osv.

Når de kategoriene er på plass, lager du underkategorier for disse. 3 stykker for hver, slik at du ender opp med 18 underkategorier.

Lag så 6 spørsmål til hver underkategori.

I eksempelet vårt har vi brukt WebP bilder. Bruk Hva, Hvorfor, Hvilke, Hvordan spørsmål eller påstander. Du kan enkelt finne spørsmål ved å gå igjennom hele linjen fra start til slutt. For WebP er det: Hva trenger kunden å vite om Responsivt design og bruken av WebP på sin hjemmeside. Du ser raskt at alle kategoriene i linjen er brukt.

Del gjerne dine tankekart for å vise hvordan du har tenkt så kommer vi gjerne med innspill.

Når du nå har gjennomført dette har du nok til nyheter eller bloggen din i 108 dager om du poster daglig, eller nesten et år om du poster noe hver 3. dag. Lykke til!

Ps. Du kan også bare finne et bilde som passer til spørsmålet og svare med en linje eller to for å ha korte poster til sosiale medier.

Ps 2. Om du vil ha en rask metode for å skrive en nyhet for hver av de 108 spørsmålene så følg gårsdagens 6 stegs oppskrift på nyheter.

Facebook
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når