make_sort

Vinteren nærmer seg med stormskritt – på tide å gjøre skiene klare?

Vi har i en tid jobbet med nettbutikk og hjemmeside for Skifella  som gjør om alle typer ski til ski med feller.

På den måten kan du få skikkelig godt feste i oppoverbakker, super glid i nedoverbakker og optimalt fraspark når du går bortover. Da blir du skikkelig godt rustet for de forholdene som måtte være i den kommende vinteren.

092019 0739 Vinterennrm1

Du kan lese mer om skifellene her https://skifella.no/ og bestille omgjøring av smøreski til felleski i nettbutikken her https://skifella.no/produktkategori/omgjoring/

Tilbakemelding fra kunden – nettbutikk og hjemmeside:

Etter lansering av nettbutikk og hjemmeside for Skifella AS så spurte vi etter litt tilbakemeldinger og fikk dette i respons:


• Hvordan var/er det å jobbe med Make Customers AS?

Innledningsvis var jeg i kontakt med flere av Make Customers’ ansatte, og alle var svært imøtekommende. Kenneth er den som har bistått med utarbeidelsen av nettbutikken og samarbeidet med ham har flytt lett og vært en gjennomgående fin opplevelse. Han har øye for det estetiske, er god på photo shop, bilder og tekstdesign, er etterrettelig og nøye og har god faglig kunnskap. Som kunde sitter jeg igjen med følelsen av å være spesiell og godt ivaretatt.

Vi har hatt en god og forhåpentligvis fruktbar dialog om at avtale- og fakturatekst er noe diffus for bruk mot kunde.

• Hvorfor vil du anbefale Make Customers AS?

Make Customers AS har gitt meg som kunde full oppmerksomhet. De har hatt lav responstid og vært faglig dyktige på tekst, bilder og design. Make Customers er lydhøre overfor meg som kunde og har gitt meg trygghet for at vi etter lanseringen sammen skal lykkes med å fremme vår netthandel. Jeg gleder meg til et fortsatt samarbeide med Make Customers.

• Hva har du lært i prosessen med å lage ny hjemmeside?

Første lærdom ble at hjemmeside og nettbutikk bør være på samme plattform og fremstå med et enhetlig design. -Jeg tenkte først at vi, Skifella, har allerede laget hjemmeside selv, nå kan Make Customers lage en nettbutikk som lenkes fra denne siden. Slik ble det ikke, nå er hjemmeside og nettbutikk ett og lagt i Make Customers hender.

Ellers at korrekturlesing tar lengre tid enn tenkt og at tekstinnlegg må lages med et klart mål for øye.

-o-

Fra Skifella AS

19. september 2019


Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og ønsker lykke til med ny hjemmeside og nettbutikk, samt å jobbe videre med dere for å få denne til å lykkes på nett!

Facebook
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når