Vinteren nærmer seg med stormskritt – på tide å gjøre skiene klare?

092019_0739_Vinterennrm1.jpg

Vi har i en tid jobbet med nettbutikk og hjemmeside for Skifella  som gjør om alle typer ski til ski med feller.

På den måten kan du få skikkelig godt feste i oppoverbakker, super glid i nedoverbakker og optimalt fraspark når du går bortover. Da blir du skikkelig godt rustet for de forholdene som måtte være i den kommende vinteren.

Du kan lese mer om skifellene her https://skifella.no/ og bestille omgjøring av smøreski til felleski i nettbutikken her https://skifella.no/produktkategori/omgjoring/

Tilbakemelding fra kunden – nettbutikk og hjemmeside:

Etter lansering av nettbutikk og hjemmeside for Skifella AS så spurte vi etter litt tilbakemeldinger og fikk dette i respons:


• Hvordan var/er det å jobbe med Make Customers AS?

Innledningsvis var jeg i kontakt med flere av Make Customers’ ansatte, og alle var svært imøtekommende. Kenneth er den som har bistått med utarbeidelsen av nettbutikken og samarbeidet med ham har flytt lett og vært en gjennomgående fin opplevelse. Han har øye for det estetiske, er god på photo shop, bilder og tekstdesign, er etterrettelig og nøye og har god faglig kunnskap. Som kunde sitter jeg igjen med følelsen av å være spesiell og godt ivaretatt.

Vi har hatt en god og forhåpentligvis fruktbar dialog om at avtale- og fakturatekst er noe diffus for bruk mot kunde.

• Hvorfor vil du anbefale Make Customers AS?

Make Customers AS har gitt meg som kunde full oppmerksomhet. De har hatt lav responstid og vært faglig dyktige på tekst, bilder og design. Make Customers er lydhøre overfor meg som kunde og har gitt meg trygghet for at vi etter lanseringen sammen skal lykkes med å fremme vår netthandel. Jeg gleder meg til et fortsatt samarbeide med Make Customers.

• Hva har du lært i prosessen med å lage ny hjemmeside?

Første lærdom ble at hjemmeside og nettbutikk bør være på samme plattform og fremstå med et enhetlig design. -Jeg tenkte først at vi, Skifella, har allerede laget hjemmeside selv, nå kan Make Customers lage en nettbutikk som lenkes fra denne siden. Slik ble det ikke, nå er hjemmeside og nettbutikk ett og lagt i Make Customers hender.

Ellers at korrekturlesing tar lengre tid enn tenkt og at tekstinnlegg må lages med et klart mål for øye.

-o-

Fra Skifella AS

19. september 2019


Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og ønsker lykke til med ny hjemmeside og nettbutikk, samt å jobbe videre med dere for å få denne til å lykkes på nett!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hvordan skape en lønnsom hjemmeside?

Vi har satt sammen en liten ebok til deg i PDF, som du kan laste ned på knappen under. Les den og se om det er noe du kan få nytte av til din nettside!

Er hjemmesiden din mobilvennlig?

Hjemmesider for bedrift | Nettbutikker | Kursportaler | Søkemotoroptimalisering | Nettside

Kontakt oss Blogg Referanser Juridisk informasjon Hjemmeside Nettbutikk

Make Customers 2018 - 2021 | Telefon 33 74 01 50 / 90 95 80 05 | Steinrevet 20, 3290 Stavern, Larvik Kommune, Vestfold-Telemark © All Rights Reserved. Org nr. 921 181 817