make_sort

Make Customers er stolte av nytt samarbeid med en av Norges beste på Facebook markedsføring

Make Customers har denne uken begynt et samarbeid med en av Norges beste på Facebook markedsføring.

Vi har selv spesialisert oss på hjemmesider som selger og føler det er en naturlig videreutvikling av dette konseptet.

Å knytte seg til både selskaper og personer som er ekstremt gode på det de driver med. Det er i denne forbindelsen at vi nå utvider og kan tilby våre kunder muligheten til god oppfølging av Facebook annonseringen.

Facebook og hjemmesider henger godt sammen og er gjerne en stor del av kundereisen for de fleste. Sosiale medier og spesielt Facebook er en stor plattform der de fleste er innom i løpet av dagen, og der kan du også treffe dine potensielle kunder.

091718 0906 MakeCustome1

Thomas Moen – En av Norges beste på Facebook markedsføring

Thomas Moen er for mange godt kjent fra tidligere. Han har erfaringer fra bloggverden (Se http://thomasmoen.com/unitedinfluencers/ ) og i tillegg utvidet med å tilby både kurs og management av Facebook annonsering.

Om du har vært innom internettmarkedsføring tidligere så er kanskje navn som Seth Godin, Russel Brunson og Gary Vaynerchuk kjent for deg? Om du tar en titt på Youtube kanalen til Thomas Moen så finner du videoer der han intervjuer de, verdt å ta en titt: https://www.youtube.com/channel/UCd1faBdr297LaCvTMklmSjA

Erfaringen han sitter på rundt markedsføring på Facebook er uvurderlig. Han tar på seg oppdrag som har spesifikke mål om økt omsetning. For våre kunder vil det bety en mer lønnsom tilværelse på internett.

091718 0906 MakeCustome2

Ønsker du å komme i kontakt og få en lønnsom satsing på Digital markedsføring?

Er du interessert i et helhetlig samarbeid på både hjemmeside og Facebook annonsering så kan du ta kontakt med oss i Make Customers. Vi vil da utarbeide en plan i forhold til dine mål.

Hjemmesiden blir bygget på MAKE prosessen, der fokuset blir tett knyttet til dine mål.

Thomas Moen vil ta kontakt med deg etter å ha fått overlevert dine mål og ønsker, som han tar videre med deg og gir deg en helhetlig Facebook annonseringsplan.

Sammen blir det en godt gjennomført prosess som vil skape flere kunder og mer oppmerksomhet rundt dine produkter og tjenester.

Facebook
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når