make_sort

«Jeg har ikke tid til å oppdatere hjemmesiden»

Hvorfor har du ikke tid til å oppdatere hjemmesiden?

Jeg har ikke tid til å oppdatere hjemmesiden

Du er nok godt kjent med at det gjerne tar tid å oppdatere hjemmesiden. Samtidig så vet du at det burde du ha gjort.

Faren er derfor stor for at det havner i burde og skulle gjort kategorien, helst for å bli glemt.

På den andre siden så er det viktig å tenke på hvorfor du burde ha oppdatert hjemmesiden. Kundene og potensielle kunder er hele tiden ute og surfer etter tjenestene og produktene som du leverer.

Har du ikke relevant og nytt innhold så vil du ikke vinne frem i søkeresultatene som jeg har gått mer igjennom under Søkemotoroptimalisering.

Det er vanskelig å oppdatere hjemmesiden min

092518 1345 Jegharikket2

I de fleste tilfellene som vi i Make Customers kommer over så er det gjerne at erfaringene tilsier at det er vanskelig å oppdatere hjemmesiden med nyheter og innhold.

Hvorfor er det slik?

Tradisjonelt sett har de fleste som har produsert hjemmesider levert det ferdige resultatet til deg, alt er fint og up to date.

Så går tiden og noe må endres, men det samme firma som satte opp siden eksisterer ikke eller tar en vanvittig timepris for jobben.

Du prøver å gjøre det selv med mer eller mindre hell.

I dag, altså i 2018, er så er det så lett å oppdatere en hjemmeside med nytt innhold. Du kan faktisk sette opp Microsoft Word til å oppdatere den, eller sende inn en epost med bilder og tekst.

Så dukker det magisk opp på hjemmesiden din. Hvis du da ikke vil være avansert og gå inn i selve programmet som styrer hjemmesiden din og oppdatere det direkte derfra.

De fleste av oss har ikke tid til å lære flere programmer og huske på hvordan de fungerer.

Hva skal jeg legge ut på hjemmesiden?

092518 1345 Jegharikket3

Oppdateringer, nyheter og bloggposter på en hjemmeside trenger ikke være så avansert heller. Det holder med at du kanskje har fått et nytt produkt i butikken din.

Ta et bilde og skriv litt om hvorfor du har tatt inn produktet og hva det kan hjelpe kunden din med. Har en ansatt bursdag kan du også legge ut bilde av kake og gratulerer med dagen.

Bare litt informasjon gjør at det skjer mer enn på konkurrentens hjemmesider.

Samtidig kan du så dele linken til nyheten og få mer oppmerksomhet på Facebook, Twitter og andre sosiale medier.

Eller så kan du automatisere dette også, slik at det kommer ut automatisk på alle kanaler som dere ønsker å være tilgjengelig på.

Hvordan oppdaterer du hjemmesiden?

092518 1345 Jegharikket4

Vi i Make Customers er i hvert fall veldig opptatt av innhold på hjemmesider. For innhold skaper organiske besøk som det kalles.

Det vil si at folk kommer inn til siden din uten at du behøver å annonsere. Tradisjonelt sett fra søkemotorene.

Legger du ut at du har nye fliser som er overlegent alt annet, og noen søker etter denne typen fliser så vil du dukke opp om ingen andre har oppdatert og gjort jobben det krever.

Har du systemene på plass i bakgrunn så er det altså nok med et bilde på smarttelefonen din, en kort tekst og send en epost. Noen minutters arbeid.

Tør du filme deg selv?

Er du skikkelig tøff, noe ikke mange er, så tar du opp telefon din og filmer mens du forklarer om produktet.

Video skaper enda mer engasjement og tar oppmerksomheten til folk. Mye mer enn det skrevne ord.

Hva skjer om du er flink til å oppdaterer hjemmesiden?

092518 1345 Jegharikket5

Sørger du for å oppdatere hjemmesiden din regelmessig så blir også folk vant til det. De vet kanskje at hver fredag så legger du ut en liten humor snutt med ukens høydepunkter, på mandag er det gjennomgang av et nytt produkt og torsdager har du helgens reisetips. Enkelt og greit.

Oppmerksomhet, gir besøk som gir nye kunder. De blir kjent med bedriften din på en helt annen måte enn om du har en statisk hjemmeside som det kun er fakta og kontaktskjema på.

Flere kunder vil de fleste jeg prater med ha, i hvert fall de som driver bedrifter. Samtidig så er det stor vegring for å oppdatere hjemmesiden.

Vil du ha et like enkelt system, og se hvordan det kan gjøres? Ta kontakt med oss på forsiden, legg igjen nummeret ditt! Så kan vi ringe deg og sette opp et nettmøte der vi forklarer hva vi gjør for deg og hvordan du kan oppdatere selv.

Facebook
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når