make_sort

En av landets mest unike kulturarenaer?

I sommer var vi så heldige å komme i kontakt med Morten Sivertsen på Galeiscenen her i Stavern.

En ivrig sjel som står på for Galeiscenen, i form av at han er daglig leder. Forestillingene foregår på Fredriksvern Verft her i Stavern, nærmere i Galeiskur nummer 14.

For oss i Make Customers var dette ekstra spennende når det er lokale aktører som velger å bruke oss, noe vi er takknemlige for. Vi ser frem til å jobbe videre med Galeiscenen og få brukt og vist det som faktisk er mulig med en hjemmeside i dag.

I dag kan vi stolt presentere den nye hjemmesiden som du finner her https://galeiscenen.no/

Bildet av Galeiscenen som holder til i Galeiskur nummer 14 i Fredriksvern Verft, Stavern.
Bildet av Galeiscenen som holder til i Galeiskur nummer 14 i Fredriksvern Verft, Stavern.

Galeiscenen kan du lese mer om her https://galeiscenen.no/om-galeiscenen/historie/ , men i korte trekk så produserer de egne forestillinger og har gjesteforestillinger innom i løpet av sommeren. I løpet av skoleåret så har de teaterkurs for barn og ungdom, men også sommerkurs.

De valgte oss som leverandør på hjemmeside og vi har jobbet med å få denne klart.

Hvordan var det å jobbe med Make Customers AS?

Etter å ha jobbet med Morten over litt tid, frem til lansering av ny hjemmeside, så hadde vi noen spørsmål som han svarte på, så du kan se litt hvordan det er å jobbe med oss i Make Customers:

Å jobbe med Make Customers AS har vært enkelt og interessant. Leverandøren har tydelig interesse av at både vi og de lykkes, og ser helhetlig på informasjon og strategi for markedsføring. Prosessen har vært enkel med nettmøter, slik at gjennomføringen har gått greit uavhengig av hvor vi har vært til enhver tid.

Hvorfor vil du anbefale Make Customers AS?

Vi har valgt Make Customers AS fordi det er en kompetent lokal leverandør, som virker foroverlent og interessert. Vi ser frem til å bli fulgt opp av en leverandør som ligger i forkant, og som ser verdien av å komme med konstruktive forslag.

Hva har du lært i prosessen med å lage ny hjemmeside?

Vi har fått innspill på hvordan vi kan synes på nett, og hvordan vi kan jobbe mer aktivt med hjemmesiden opp mot sosiale medier og vårt publikum. Innblikk i enkle verktøy for publisering har vært en tilleggsbonus som vi ser frem til å jobbe med.

Facebook
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når