make_sort

Underleverandører

Sist oppdatert: 29. mai 2024

Ved loven rundt GDPR er vi pålagt å liste opp underleverandører som vi bruker i forhold til databehandling. Disse kan eller blir brukt i vår leveranse av tjenester til deg som kunde. Alle leverandørene er altså ikke i bruk på hver enkelt kunde, men kan bli brukt i forhold til de tjenester og produkter som du har hos oss i forhold til funksjonalitet. Det vil også være forskjeller i bruk av de forskjellige tjenestene i din kommunikasjon med oss som du selv velger. Har du noen spesifikke spørsmål rundt dette kan disse stilles til [email protected]. Denne listen kan bli oppdatert fra tid til annen ettersom virksomheten vår vokser, så sjekk innom gjevnlig for oppdateringer.

NAVNWebsiteBESKRIVELSE AV BEHANDLINGEN
 WPEnginehttps://wpengine.com/legal/dpa/Teknisk hjelp og drift av løsningen krever inngående tilgang til systemer for oppdatering av MySQL, PHP og andre underliggende systemer. Mer informasjon om deres behandling fremgår her: https://wpengine.com/legal/dpa/
 Googlehttps://cloud.google.com/terms/data-processing-addendumGoogle Cloud server, backup og database, behandling på overordnet basis.
AWShttps://docs.aws.amazon.com/whitepapers/latest/navigating-gdpr-compliance/aws-data-processing-addendum-dpa.htmlBackup av databaser som inneholder registrerte opplysninger i buckets.
 Elementorhttps://elementor.com/terms/cloud-toc/elementor-data-processing-agreement/Kun ved tekniske utfordringer med løsning der noe forårsaker feil. Det gjøres i utgangspunktet i staging / dev områder uten sluttkunde data.
 Brevohttps://www.brevo.com/legal/termsofuse/#annexUtsendelse av epost til sluttbruker om passordendring, annen relevant transaksjonsdata. Samme til behandlingsansvarlig for ordrer og annet relatert til sluttbrukers innsendelser.
 reCapcha/Googlehttps://cloud.google.com/terms/service-termsFjerne uønsket bruk av kontaktskjemaer, bestilling og lignende skjema for innsending.
Akismethttps://akismet.com/privacy/Fjerne spam fra kontaktskjemaer, bestilling og lignende skjema for innsending.
 Dynamic.ooohttps://www.dynamic.ooo/privacy-policy/Kun ved tekniske utfordringer med løsning der noe forårsaker feil. Det gjøres i utgangspunktet i staging / dev områder uten sluttkunde data.
 wp.insiderhttps://simple-membership-plugin.com/privacy-policy/Kun ved tekniske utfordringer med løsning der noe forårsaker feil. Det gjøres i utgangspunktet i staging / dev områder uten sluttkunde data.
 Crocoblockhttps://crocoblock.com/privacy-policy/Kun ved tekniske utfordringer med løsning der noe forårsaker feil. Det gjøres i utgangspunktet i staging / dev områder uten sluttkunde data.

 

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når