make_sort

Akseptabel bruk

Sist oppdatert: 12. februar 2021

Lover og regler / Skadelig innhold

Du kan ikke under noen omstendighet bruke tjenestene våre til noe som anses som brudd på norske lover og regler, eller lover og regler i det landet du henvender deg til, eller EU sine regler. Videre kan du ikke bruke tjenestene våre til noe som kan være brudd eller ulovlig i forhold til patenter, falske merkevarer, trademark, copyright, svindel, gambling, terrorisme, pornografi, mobbing, virus, skadevare og lignende.

Ved brudd på dette kan vi ta ned tjenestene og ved gjentagende brudd på dette kan avtalen termineres uten muligheter for tilbakebetaling. Erstatning kan bli reist om nødvendig. Dette vil også gjelde i forbindelse med angrep på selskapet, ansatte, assosierte, kunder og annet i den forbindelse. 

Høy risiko bruk

Du kan ikke under noen omstendighet bruke tjenestene våre til noe som kan resultere i død eller fysisk skade. 

Søppelpost

Hvis du bruker tjenestene våre til å sende epost må du gjøre det forsvarlig. Ved å bruke tjenestene til søppelpost og uautorisert reklame vil det kunne resultere i umiddelbare utestengelse. Vi forholder oss til definisjon av spam at en epost melding går i mot FTC reglene i USA under CAN-SPAM og lignende i andre land, samtidig som du som tilholder i Norge må følge de til enhver gjeldende regler under GDPR, Datatilsynet og andre norske lover som kommer under dette. Vi kan dermed sette sperrer på utsendelse av epost, sperre tjenester og på andre måter forhindre at dette skjer. Vi er derfor enige om ved å godta bruk av tjenestene våre at du ikke kan sette en definitiv pris på skadene som dette gjør. Derfor vil vi kunne fakturere en sum tilsvarende 10.000 NOK per brudd som en fornuftig estimering av bruddet. Denne summen på 10.000 NOK vil ikke å være å anse som en straff.

Sensitiv informasjon

Det er mulig å drifte normale nettsteder, nettbutikker og lignende på våre tjenester. Der kredittkort ikke blir lagret i selve systemene, men eksternt. Helse, finans kortinformasjon og annet som er regulert og sensitiv informasjon står du selv ansvarlig for og vi kan ikke lastes dersom slikt skulle komme på avveie. Ved å bruke tjenestene våre vil du automatisk godta dette og ikke kunne holde oss økonomisk eller juridisk ansvarlig ved tap, lekkasjer og lignende av slik informasjon.

Overforbruk av ressurser

Du skal ikke drive overforbruk av ressursene som er tilgjengelige og på den måten gjøre noe som skaper unødvendig trykk og bruk på våre tjenester, nettverk, servere og annet som faller i den forbindelse. Du skal ikke bruke tjenestene våre til åpne proxy servere, IRC eller video strømming. Hvis du gjør dette vil vi tilby en annen avtale og flytte deg over på denne eventuelt fakturere deg for overforbruket etter en til hver tid gjeldende satser. Hvis du nekter noe av det over vil vi sette restriksjoner på din bruk av tjenestene eller terminere tjenestene du benytter, ingen tilbakebetaling vil da gjelde. Du kan heller ikke teste tjenestene våre med nettverks penetrering eller ved å gå ulovlig inn på tjenester, servere og systemer. Det gjelder både ditt eget nettsted og andre sitt, ved skriftlig samtykke kan dette bli utført, men kun skriftlig.

Sikkerhet

Du må bruke fornuftighet og forsiktighet i forbindelse med våre tjenester. Du er selv ansvarlig for alle tilganger du gir bort og tildeler andre og hva de eventuelt bruker tjenestene til. 

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når