make_sort

Hjemmeside til bedrift

Om du driver en bedrift i 2021 er det viktig å være tilgjengelig på internett. Det sier seg nesten selv med alle nesene som peker nedover i en liten mobilskjerm enten du er på gaten, i butikken eller sitter på en restaurant. Vi er fanget til skjermen på godt og vondt. Vi driver ingen moralpreke, men bare konstaterer det som skjer rundt oss.

Kundene dine er aktive på nett og du må bare få vist deg frem. Her kommer en hjemmeside til bedriften godt inn. Den kan være plattformen som du har full kontroll på. Samtidig som du kan bruke de sosiale mediene til å drive trafikken over til nettsiden din. Trafikken her er da de mulige kundene som surfer.

Hjemmeside til bedriften bør inneholde et minimum med informasjon. Slik som hvordan de kontakter deg, hva du driver med og hvorfor de skal velge deg.

Samtidig bør du utbrodere litt mer om det som kan hjelpe dine kunder. Du har sikkert en del ekspert tips som gjør det både rimeligere, enklere og mer tidsbesparende for kundene dine. Terskelen for å dele dette kan sitte langt inne, men viser du kunden at du er der for å hjelpe så vil de se på deg som en god bedrift.

 

Hva må jeg ha på min hjemmeside?

Hvordan får jeg en hjemmeside til bedriften?

Det finnes mange måter å lage en hjemmeside til bedriften din. 

• Du kan sette denne opp selv ved å bruke gratis løsninger

• Du kan bruke et firma slik som oss i Make Customers

• Du kan få familie og venner med kunnskap til å sette opp ene side for deg

Vi er jo selvfølgelig partiske her. Men skal du ha en hjemmeside for bedriften, så er det også viktig å ha mål for denne. Det kan være at du skal skape kunder og leads, eller kun være en informasjonsplakat (et glorifisert visittkort om du vil). Målet for hjemmesiden din avgjør hvilken kategori du bør velge over.

Fordelen med å bruke et selskap, slik som oss i Make Customers, er at vi kun driver med hjemmesider. Vi har spesialisert oss på dette og har ingen andre oppgaver som opptar tiden vår.

Her er det fokus på velfungerende servere, oppdatert programvare og optimalisering av sidene i forhold til bruken.

 

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når