Make Customers AS

PROSESSEN

Hvordan skape kunder

Vår erfaring tilsier at du som driver en bedrift ikke er så interessert i alle de tekniske termene som kommer i produksjonen av en hjemmeside. Ønsket til de fleste som driver en bedrift er enkelt, du vil ha flere kunder. Flere kunder skaper bedre bunnlinje for bedriften din. Kunden på sin side ønsker enkelt å finne nærmeste og beste leverandør for det de er på utkikk etter.

Her kommer MAKE Customers inn.

Vi lager en løsning for din bedrift som er optimalisert og tilpasset bransjen din, basert på de beste prinsippene for å få kontaktinformasjon fra de som besøker nettsiden din. Samtidig vil nettsiden din basere seg på å lære bort kunnskap til kunden din og bli kjent med bedriften din og de ansatte som faktisk gjør jobben.

Alt det tekniske rundt løsningene tar vi oss av. Det du må lære oss er hva bedriften din er god på, hvilke kunder du vil ha og hva som er de største utfordringene med å få en ny kunde. Vi pakker dette sammen til en løsning som sørger for å engasjere den potensielle kunden og sørge for å få kontaktinformasjonen til kunden for videre markedsføring.

SLIK JOBBER VI

Vi gir deg kontroll, oversikt og kompetente valg når du skal velge løsning.

Vi får oversikt og innblikk i hva dere har gjort av ulike tiltak i bedriften. Sammen finner vi veien videre. Det utarbeides ulike prosesser som gir oversikt og kontroll i tiden som kommer. Utarbeidelse av hjemmesiden starter og vi legger premissene klare for videre samarbeid.

Når rammene er satt og bestemt i fellesskap, legger vi videre planer og system for hvilke ulike plattformer som passer best for din bedrift. Behov og nødvendighet varierer stort fra bransje til bransje, samt målsetningen som er satt for selskapet. Våre prosesser og programmer gjør at markedsføringen blir oversiktlig og inspirerende å følge med på.

Din kunnskap om bedriften og bransjen du holder til i er gull verdt. Erfaringen din fra det daglige virke er det som er interessant for kunden. Hvordan vi formidler dette er et av nøkkelpunktene for å lykkes med sin hjemmeside. Du sitter på all makt, nå er det på tide å bruke den.

Fortrinnet som vi sitter på er erfaringen, kommunikasjonen mellom mennesker og formidlingen av denne. Her er det mange som henger seg opp i det tekniske. Det som får deg til målet om økt omsetning og mer fornøyde og trofaste kunder er ikke det tekniske. Erfaringen og de menneskelige relasjonene er det viktigste. Vi hjelper deg å bruke internett på den riktige måten for å skape dette.

Vil du ha et nettmøte om din nettside?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg, og setter opp et nettmøte der vi går igjennom dine ønsker. 

Hvem er du?
Hvilket tidspunkt passer?