Om du ikke kjenner oss fra før, så er vi per i dag tre karer fra sommerbyen Stavern, en fra Havna/Helgeroa og en med røtter fra Oslo området. Vi har ved flere anledninger jobbet sammen profesjonelt før vi til slutt slo oss sammen og satte i gang med Make Customers AS.

LITT OM OSS

Vi besitter en god kombinasjon av kunnskap som kommer deg som kunde til gode i form av løsninger som rett og slett skaper kunder. Med lang erfaringen innen programmering, webdesign, rådgivning og strategisk tankegang kan vi med sikkerhet si at alt er ivaretatt og gode løsninger blir presentert for våre eksisterende og nye kunder.

Som lokasjoner for bedriften vår har vi valgt kontorfellesskapet til Sjøparken, som ligger noen få minutter unna Stavern. Her er det et stort antall varierte bedrifter og et hyggelig miljø å jobbe i, samt at det er tilrettelagt for vekst.

Menneskene bak teppet

Vi jobber daglig for å oppnå våre kunders målsetninger.

Mats Holmvik

daglig leder

Mats har  lang erfaring i strategi og bedriftsplanlegging og sørger for gode gjennomtenkte lønnsomme løsninger tilpasset din bedrift.

Gjennom en betydelig IT bakrunn og god struktur vil han gjøre alt for at din bedrift skal lykkes med deres nettløsning.

Mats er et sosialt vesen, som er godt likt av alle som kjenner han. Som en filosof og tenker kommer han gjerne med gode råd og veiledning til de som ønsker dette.

Kent Solheim

selger

Kent kom til Make en oktoberdag i 2018. Han har fullt fokus på å finne frem kunder som kan ha nytte av våre tjenester i Make Customers.

Personlig er han familiefar til 3 her i Stavern og driver aktivt med blogging som hobby med Pappadrommer.no

Det gjør at han har gode verdier og er kjent med web som plattform og markedsføringskanal. Mye kreative ideer spinnes opp til fordel for deg som kunde.

Kenneth Thoresen

produktsjef

Kenneth med stort engasjement for effektive nettløsninger og gode kunderelasjoner sørger for å gi deg som kunde en unik MAKE opplevelse.

Samtidig så er han aktiv i lokalmiljøet med sportsklubben STAG. Her er det stor entusiasme for fotball
som ligger til grunn, og det smitter over på de han trener. Naturen i og rundt Stavern blir brukt aktivt
av Kenneth, både til inspirasjon og rekreasjon.

Petter Hobæk-Johnsen

selger

Det er så mye fint man kan si om vår nye mann Petter, men dessverre har han et litt annerledes syn
på god fotball enn oss andre på kontoret. 

Han er lidenskapelig opptatt av Manchester United, han er mindre glad i Leeds United og dette har medført en del endringer her på kontoret. For vi har alltid vært opptatt av å skaffe leads, eller referanser som det kalles her på kontoret nå.

Tross sin fotball faglige intelligens, utstråler han av kunnskap, lidenskap og intelligens på alle andre
mulige måter. Han kan dette vi driver med ut og inn og er det en mann du vil ha med deg i nettkrigen så er det nettopp Petter.

Elin Mancilla-Pedersen

Selger

Er hjemmesiden din mobilvennlig?

Hvordan skape en lønnsom hjemmeside?

Vi har satt sammen en liten ebok til deg i PDF, som du kan laste ned på knappen under. Les den og se om det er noe du kan få nytte av!

Make Customers 2018 - 2019 © All Rights Reserved. Org nr. 921 181 817