Om du ikke kjenner oss fra før, så er vi en god gjeng i sommerbyen Stavern. Vi har ved flere anledninger jobbet sammen profesjonelt før vi til slutt slo oss sammen og satte i gang med Make Customers AS.

Vi besitter en god kombinasjon av kunnskap som kommer deg som kunde til gode i form av løsninger som rett og slett skaper kunder. Med lang erfaringen innen programmering, webdesign, rådgivning og strategisk tankegang kan vi med sikkerhet si at alt er ivaretatt og gode løsninger blir presentert for våre eksisterende og nye kunder.

Som lokasjoner for bedriften vår har vi valgt kontorfellesskapet til Sjøparken, som ligger noen få minutter unna Stavern. Her er det et stort antall varierte bedrifter og et hyggelig miljø å jobbe i, samt at det er tilrettelagt for vekst.

Menneskene bak teppet

Vi jobber daglig for å oppnå våre kunders målsetninger.

Mats Holmvik

daglig leder

Mats har  lang erfaring i strategi og bedriftsplanlegging og sørger for gode gjennomtenkte lønnsomme løsninger tilpasset din bedrift.

Gjennom en betydelig IT bakrunn og god struktur vil han gjøre alt for at din bedrift skal lykkes med deres nettløsning.

Mats er et sosialt vesen, som er godt likt av alle som kjenner han. Som en filosof og tenker kommer han gjerne med gode råd og veiledning til de som ønsker dette.

Kenneth Thoresen

produktsjef

Kenneth med stort engasjement for effektive nettløsninger og gode kunderelasjoner sørger for å gi deg som kunde en unik MAKE opplevelse.

Samtidig så er han aktiv i lokalmiljøet med sportsklubben STAG. Her er det stor entusiasme for fotball
som ligger til grunn, og det smitter over på de han trener. Naturen i og rundt Stavern blir brukt aktivt
av Kenneth, både til inspirasjon og rekreasjon.

Linus Ågren

selger / Grafisk

Grace Hanssen

Webutvikler

Elise Rustad

Møtebooker