Om du ikke kjenner oss fra før, så er vi en god gjeng i sommerbyen Stavern. Vi har ved flere anledninger jobbet sammen profesjonelt før vi til slutt slo oss sammen og satte i gang med Make Customers AS.

Vi besitter en god kombinasjon av kunnskap som kommer deg som kunde til gode i form av løsninger som rett og slett skaper kunder. Med lang erfaringen innen programmering, webdesign, rådgivning og strategisk tankegang kan vi med sikkerhet si at alt er ivaretatt og gode løsninger blir presentert for våre eksisterende og nye kunder.

Som lokasjoner for bedriften vår har vi valgt kontorfellesskapet til Sjøparken, som ligger noen få minutter unna Stavern. Her er det et stort antall varierte bedrifter og et hyggelig miljø å jobbe i, samt at det er tilrettelagt for vekst.

Menneskene bak teppet

Vi jobber daglig for å oppnå våre kunders målsetninger.

Mats Holmvik

daglig leder

Mats har  lang erfaring i strategi og bedriftsplanlegging og sørger for gode gjennomtenkte lønnsomme løsninger tilpasset din bedrift.

Gjennom en betydelig IT bakrunn og god struktur vil han gjøre alt for at din bedrift skal lykkes med deres nettløsning.

Mats er et sosialt vesen, som er godt likt av alle som kjenner han. Som en filosof og tenker kommer han gjerne med gode råd og veiledning til de som ønsker dette.

Kent Solheim

selger

Kent kom til Make en oktoberdag i 2018. Han har fullt fokus på å finne frem kunder som kan ha nytte av våre tjenester i Make Customers.

Personlig er han familiefar til 3 her i Stavern og driver aktivt med blogging som hobby med Pappadrommer.no

Det gjør at han har gode verdier og er kjent med web som plattform og markedsføringskanal. Mye kreative ideer spinnes opp til fordel for deg som kunde.

Kenneth Thoresen

produktsjef

Kenneth med stort engasjement for effektive nettløsninger og gode kunderelasjoner sørger for å gi deg som kunde en unik MAKE opplevelse.

Samtidig så er han aktiv i lokalmiljøet med sportsklubben STAG. Her er det stor entusiasme for fotball
som ligger til grunn, og det smitter over på de han trener. Naturen i og rundt Stavern blir brukt aktivt
av Kenneth, både til inspirasjon og rekreasjon.

Grace Hanssen

Webutvikler

Er hjemmesiden din mobilvennlig?

Hvordan skape en lønnsom hjemmeside?

Vi har satt sammen en liten ebok til deg i PDF, som du kan laste ned på knappen under. Les den og se om det er noe du kan få nytte av!

Make Customers 2018 - 2019 © All Rights Reserved. Org nr. 921 181 817

NETTMØTE

Make Customers + Mats Holmvik tar nettmøte med deg

Bli ekspert på å nå førstesiden på Google