HVEM ER VI?

Om du ikke kjenner oss fra før, så er vi en god gjeng i sommerbyen Stavern. Vi har ved flere anledninger jobbet sammen profesjonelt før vi til slutt slo oss sammen og satte i gang med Make Customers AS.

Vi besitter en god kombinasjon av kunnskap som kommer deg som kunde til gode i form av løsninger som rett og slett skaper kunder. Med lang erfaringen innen programmering, webdesign, rådgivning og strategisk tankegang kan vi med sikkerhet si at alt er ivaretatt og gode løsninger blir presentert for våre eksisterende og nye kunder.

Som lokasjoner for bedriften vår har vi valgt kontorfellesskapet til Solsiden, som ligger på Risøya i Stavern med flott utsikt over Stavern havn.

Menneskene bak teppet

Vi jobber daglig for å oppnå våre kunders målsetninger.

, Om oss

Mats Holmvik

daglig leder

Mats har  lang erfaring i strategi og bedriftsplanlegging og sørger for gode gjennomtenkte lønnsomme løsninger tilpasset din bedrift.

Gjennom en betydelig IT bakrunn og god struktur vil han gjøre alt for at din bedrift skal lykkes med deres nettløsning.

Mats er et sosialt vesen, som er godt likt av alle som kjenner han. Som en filosof og tenker kommer han gjerne med gode råd og veiledning til de som ønsker dette.

, Om oss

Kenneth thoresen

produktsjef

Kenneth med stort engasjement for effektive nettløsninger og gode kunderelasjoner sørger for å gi deg som kunde en unik MAKE opplevelse.

Samtidig så er han aktiv i lokalmiljøet med sportsklubben STAG. Her er det stor entusiasme for fotball
som ligger til grunn, og det smitter over på de han trener. Naturen i og rundt Stavern blir brukt aktivt
av Kenneth, både til inspirasjon og rekreasjon.

, Om oss

elise rustad

kundeservice

Hun har bred erfaringsbakgrunn, med gode kommunikative egenskaper. Hun er blid, hyggelig, omtenksom og inkluderende medarbeider.

, Om oss

Teresa Godding

Teamleder Salg

, Om oss

Anette Lanner

MØTEBOOKER

, Om oss

Jarle Petter Steen

webutvikler

, Om oss

Vendela L.E.S. von Schack

webutvikler

Hvordan skape en lønnsom hjemmeside?

Vi har satt sammen en liten ebok til deg i PDF, som du kan laste ned på knappen under. Les den og se om det er noe du kan få nytte av til din nettside!

Er hjemmesiden din mobilvennlig?

Hjemmesider for bedrift | Nettbutikker | Kursportaler | Søkemotoroptimalisering | Nettside

Kontakt oss Blogg Referanser Juridisk informasjon Hjemmeside Nettbutikk

Make Customers 2018 - 2022 | Telefon 33 74 01 50 | Steinrevet 20, 3290 Stavern, Larvik Kommune, Vestfold-Telemark © All Rights Reserved. Org nr. 921 181 817