make_sort

Lansering av ny hjemmeside for Strandberg Stein

Det spennende selskapet som har hele 4 avdelinger driver med foredling av stein til mange forskjellige bruksområder. Vi fikk det ærefulle oppdraget å lage nye hjemmesider for dem, og kan i dag presentere deres nye hjemmeside: https://www.strandbergstein.no

060619 0825 Lanseringav1

Om du ikke har hørt om dem før så har du sikkert sett et av prosjektene de har vært med på i Larvik, blant annet Farris Bad, klatrevegger, Poesiparken og Geoparken på Mølen. Les mer om prosjektene her https://www.strandbergstein.no/innemiljo/prosjekter/

For å få hele prosjektet ferdig har det vært en spennende reise, vi er alltid nysgjerrige på hvordan kundene oppfatter prosessen og fikk litt tilbakemeldinger fra Trine:

Samarbeidet med Make Customers as har vært utrolig lærerikt. Fra og være helt «grønn» så har fremgangen personlig vært stor.

Jo mer man lærer, jo gøyere blir det er det noe som heter og det må jeg si meg helt enig med i dette tilfellet her. Super gøy å lære det å lage en hjemmeside selv.

Det å kunne være med å utforme den og ikke minst det at man kan gå inn å endre/publisere selv i etterkant.

Opplæring av oss, topp konsept!! Samarbeidet har fungert bra og de har vært raske med tilbakemeldinger og hjelp når det har vært nødvendig. Skal jeg sette fingeren på noe så syns jeg personlige møter er bedre/mer effektivt en web møtene.

-Trine Strandberg

I forbindelse med lanseringen har Kent Solheim her hos oss vært å prøvd seg som steinfagarbeider:

 

Facebook
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når