Lansering av ny hjemmeside for Strandberg Stein

Skjermbilde

Det spennende selskapet som har hele 4 avdelinger driver med foredling av stein til mange forskjellige bruksområder. Vi fikk det ærefulle oppdraget å lage nye hjemmesider for dem, og kan i dag presentere deres nye hjemmeside: https://www.strandbergstein.no

, Lansering av ny hjemmeside for Strandberg Stein

Om du ikke har hørt om dem før så har du sikkert sett et av prosjektene de har vært med på i Larvik, blant annet Farris Bad, klatrevegger, Poesiparken og Geoparken på Mølen. Les mer om prosjektene her https://www.strandbergstein.no/innemiljo/prosjekter/

For å få hele prosjektet ferdig har det vært en spennende reise, vi er alltid nysgjerrige på hvordan kundene oppfatter prosessen og fikk litt tilbakemeldinger fra Trine:

Samarbeidet med Make Customers as har vært utrolig lærerikt. Fra og være helt «grønn» så har fremgangen personlig vært stor.

Jo mer man lærer, jo gøyere blir det er det noe som heter og det må jeg si meg helt enig med i dette tilfellet her. Super gøy å lære det å lage en hjemmeside selv.

Det å kunne være med å utforme den og ikke minst det at man kan gå inn å endre/publisere selv i etterkant.

Opplæring av oss, topp konsept!! Samarbeidet har fungert bra og de har vært raske med tilbakemeldinger og hjelp når det har vært nødvendig. Skal jeg sette fingeren på noe så syns jeg personlige møter er bedre/mer effektivt en web møtene.

-Trine Strandberg

I forbindelse med lanseringen har Kent Solheim her hos oss vært å prøvd seg som steinfagarbeider:

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hvordan skape en lønnsom hjemmeside?

Vi har satt sammen en liten ebok til deg i PDF, som du kan laste ned på knappen under. Les den og se om det er noe du kan få nytte av til din nettside!

Er hjemmesiden din mobilvennlig?

Hjemmesider for bedrift | Nettbutikker | Kursportaler | Søkemotoroptimalisering | Nettside

Kontakt oss Blogg Referanser Juridisk informasjon Hjemmeside Nettbutikk

Make Customers 2018 - 2022 | Telefon 33 74 01 50 | Steinrevet 20, 3290 Stavern, Larvik Kommune, Vestfold-Telemark © All Rights Reserved. Org nr. 921 181 817