make_sort

Alt lar seg gjøre!

Jepp, du leste riktig. Alt lar seg gjøre. vel, iallefall innenfor rimelighetens grenser.

Jeg må nesten beherske meg litt når jeg skriver dette, men jeg får kanskje skrive om til «Nesten alt lar seg gjøre».

Hva er det jeg snakker om her? Jo, mulighetene man har med digitale verktøy, og spesifikt her; Nettsider.

I dag er det slik at omtrent enhver funksjon man skulle ønske seg mulig på en nettside, er faktisk det. Det er mulig.

Og det er nødvendigvis ikke verdens mest omfattende jobb heller. Mange sitter med den formening om at, «dersom jeg vil ha den og den funksjonen på nettsiden min, så blir kostnadsbildet så stort at jeg ikke har sjanse til å betale for det».

Vel, det er både sant, men det er også ikke sant. Det kommer helt an på hva utgangspunktet ditt er.

Gode verktøy er nøkkelen

Man har verktøy og systemer for det aller meste, man må bare vite hvordan de fungerer, og hvordan de skal settes opp og samhandle med hverandre. I tillegg så hører jeg ofte at folk sammenligner et lite firma, med f eks Telenor, når det kommer til nettsider. Her ligger mye av forskjellen på om nettsidene dine faller innenfor eller utenfor størrelsen på budsjettet ditt.

En organisasjon som Telenor har et så stort system som består av utallige systemer som skal fungere på tvers av hverandre.

Det er tilgangsnivåer på både ansatte, administrative funksjoner osv osv osv osv osv. Når man man er på dette nivået, så kan man være avhengig av at nettsidene man skal ha, er spesiallaget for bedriften.

Dette er en kostbar affære, da det gjerne krever et helt team av kodere, designere og tech-ingeniører for å få alt til å fungere. MEN; trenger bedriften din dette? Jeg sier ikke at du er en liten eller et ubetydelig firma på noen som helst måte, men er du virkelig avhengig at det sitter et helt team, som hver seg skal fakturere for sine timer, til å lage det du behøver for å få en markeds maskin på plass? Ikke ta dette ille opp.

Poenget jeg vil få frem er at for deg, som ligger i SMB-markedet, finnes det løsninger som er kostnadseffektive, men du vil ha like mye igjen for, som det systemet Telenor eller andre giganter benytter seg av.

Gode publiseringsløsninger

Vi i Make Customers benytter oss av WordPress som utgangspunkt for å sette opp våre kunder sine nettsider. Det er flere grunner til det, men kanskje den viktigste er at WordPress er den mest brukte plattformen verden over. Man kan få til de mest utrolige oppgaver på plattformen. Det er ikke uten grunn at merkevarer som TechCrunch, BBC America, Sony Music og MTV News, aller bruker WordPress som sitt utgangspunkt. I tillegg er WordPress ypperlig til bruk av publisering av nyheter/blogg-innlegg. Og dette liker Google. Det kan du lese mer om her.

112018 1522 Altlarseggj2

Et hav av muligheter som kan settes sammen

WordPress har et bibliotek bestående av 1000 vis av såkalte utvidelser, eller plugins som mange kjenner det som. Noen er bra, andre ikke fullt så godt utviklet. Disse utvidelsene kan tilnærmet gjøre hvilken som helst handling, du er ute etter. Bare en liten sidenote til deg som forsker litt selv på plattformen.

Hva gjør du om du vurderer å fornye hjemmesiden?

112018 1522 Altlarseggj3
Til deg som skal ha nettsider, enten nye eller oppgradering av gamle. i de fleste tilfeller vil en nettside satt opp i et CMS (Content Management System) som WordPress, dekke alle dine behov. Alle funksjoner du vil ha med, kan oppnås. Ikke minst er det viktig at sidene dine ligger på en server som er tilpasset bruken din. Dette med tanke på sikkerhet og fart blant annet. Men, du kan selvfølgelig gå for en side som er kodet fra bunnen av. Du må ta stilling til hva du kan ta deg råd til. Begge to fungerer utmerket til de fleste bruk, det handler bare om hvordan man bruker verktøyene.

Så bare husk; Alle skal få;)

Facebook
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

På jakt etter ny hjemmeside eller nettbutikk?

Ring oss eller send e-post

Book et uforpliktende møte med oss!

Hvem
Hva
Når